4 Perkara untuk Ditambah pada Jadual Pertunjukan Bot Anda

Anda telah menyemak jadual pertunjukan bot musim gugur dan mempunyai rancangan untuk menghadiri beberapa di negeri anda. Walaupun anda pasti teruja melihat semua model dan ciri bot, mungkin terdapat satu lagi faedah besar untuk menghadiri rancangan bot ini yang anda tidak begitu memikirkannya. Adakah anda ingin tahu apakah satu manfaat besar itu? Pertaruhan anda lakukan, tetapi pertimbangkan petua ini terlebih dahulu dan kemudian lihat jika anda boleh meneka faedah sebelum anda sampai ke penghujung siaran ini.

Mengumpul Nasihat di Pertunjukan Bot

Jika anda pergi ke pertunjukan bot, anda akan berpeluang bertanya kepada bot berpengalaman tentang kelebihan ciri bot yang berbeza. Tertanya-tanya sama ada ia berbaloi untuk melabur dalam sumur hidup tambahan? Bagaimana pula dengan model bot nelayan yang menawarkan dek tuangan yang lebih lebar? Siapa yang lebih baik untuk bertanya apabila ia datang kepada pendapat yang tidak berat sebelah daripada bot berpengalaman lain? Jangan lupa untuk memasukkan sedikit masa dalam jadual pertunjukan bot anda untuk mendengar pendapat dan nasihat daripada rakan-rakan bot.

Membina Hubungan

Anda akan dapat membina hubungan dengan wakil daripada syarikat elektronik marin, pengeluar enjin, syarikat kanvas, syarikat upholsteri marin dan banyak syarikat berkaitan bot lain. Hubungan ini boleh berguna jika anda memerlukan tutorial pantas tentang cara menggunakan ciri carta navigasi elektronik tertentu, contohnya, atau jika anda tertanya-tanya produk apa yang perlu anda gunakan untuk membersihkan upholsteri bot anda.

Belajar Tentang Keselamatan Berperahu dan Program Lain

Anda boleh belajar tentang program bot dan memancing baharu dengan bercakap dengan peserta pameran bot. Sebagai contoh, anda boleh belajar tentang Wear It! kempen daripada Majlis Perahu Selamat Kebangsaan yang mempromosikan bot dan keselamatan dengan menggalakkan para pelayar memakai jaket keselamatan, atau Program TrophyCatch (program pemuliharaan berasaskan insentif yang direka untuk pemancing yang menangkap-dan-melepaskan bass largemouth lebih berat daripada lapan paun, di negeri Florida).

Faedah Besar Pertunjukan Bot

Setelah mempertimbangkan perkara-perkara di atas, adakah anda dapat meneka apakah faedah penting itu? Jawapannya ialah NETWORKING. Jangan lupa untuk menambah rangkaian pada jadual pertunjukan bot anda. Jika anda baru dalam berperahu, anda boleh menggunakan alat perbandingan bot kami untuk mengetahui tentang pelbagai jenis bot yang mungkin anda lihat di pertunjukan bot.


Anda mungkin juga berminat

Debbie Hanson

Debbie Hanson

Debbie Hanson ialah seorang penulis luar yang memenangi anugerah, penyokong memancing sukan wanita, pemegang rekod dunia IGFA, dan pemandu air tawar yang tinggal di Florida Barat Daya. Kerja bertulis Hanson telah muncul dalam penerbitan seperti Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine, dan USA Today Hunt & Fish. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kerjanya, lawati shefishes2.com atau ikuti dia di Instagram @shefishes2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *