4 Idea Sambutan Hari Bapa yang Hebat

Sudah berlalu hari-hari pemberian tali leher dan cawan sebagai hadiah hari bapa. Kebanyakan bapa tidak memerlukan (atau mahu) lagi sama ada! Walau bagaimanapun, terdapat banyak idea sambutan hari bapa yang kreatif. Semasa anda berfikir tentang cara meraikan hari bapa tahun ini, pertimbangkan empat hadiah dan perkara untuk dilakukan di luar rumah yang akan memberitahu ayah bahawa mereka disayangi.

Sarapan Buatan Sendiri di Katil

Salah satu perkara yang paling manis untuk dilakukan untuk hari bapa ialah memasak untuk ayah. Oatmeal ialah idea sarapan pagi di atas katil kerana ia mudah dibuat, lazat dan menghangatkan hati dan jiwa. Untuk menyediakan oatmeal terbaik dari calar, hanya:

  1. Didihkan 1 cawan air
  2. Masukkan 1/2 cawan oat lama, tetapkan pemasa selama 5 minit
  3. Segera taburkan 1 sudu besar kayu manis tanah, kacau
  4. Pada tanda 2 minit, kacau dalam walnut cincang, 2 sudu besar gula perang muda, 1 sudu besar sirap maple
  5. Pada tanda 1 minit, kacau dalam 1 sudu besar susu
  6. Apabila buzzer berbunyi, tuangkan oatmeal ke dalam mangkuk, potong pisang di atasnya dan taburkan dengan lebih banyak kayu manis.
  7. Layan kepada ayah di atas katil!

Memancing dengan ayah

Salah satu idea sambutan hari bapa yang hebat ialah memberi ayah sehari memancing. Imejan ikonik dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan daripada bapa dan anak lelaki memancing bersama atau bapa anak perempuan memancing adalah salah satu hadiah terbaik yang boleh anda berikan. Bungkus makanan ringan, minuman dan semburan pepijat, belikan ayah beberapa gewang baharu atau umpan hidup, dan kosongkan kalendar untuk memancing pagi bersama anak-anak!

Bawa Ayah Keluar Ke Permainan Bola

Selepas lebih setahun tidak dibenarkan menghadiri acara langsung, sukan kembali dengan kerumunan orang ramai! Ayah mungkin gatal untuk menceriakan pasukannya, jadi jika anda tertanya-tanya cara meraikan hari bapa tahun ini, mudah sahaja: dapatkan tiket ayah untuk melihat kelab bola sepak atau pasukan besbol kegemarannya secara langsung dan secara peribadi buat kali pertama dalam masa yang lama. .

Rock Out(pintu)

Oleh kerana hampir setiap kumpulan tidak sabar-sabar menempah semula lawatan, mungkin terdapat lebih daripada beberapa konsert luar yang patut disaksikan pada musim panas ini. Jika anda mahukan aktiviti di luar untuk meraikan ayah tahun ini, beli tiket konsert dan bergembira bersama!

Berikut ialah 6 hadiah memancing Hari Bapa yang ayah selalu boleh gunakan untuk perjalanan memancing ayah dan anak.

Jeff Bogle

Jeff Bogle

Jeff ialah bapa kepada anak perempuan remaja, pengembara yang gemar, jurugambar dan penulis bebas. Dia menulis cerita tentang perjalanan keluarga, rekreasi luar, alam sekitar, keibubapaan dan banyak lagi untuk Fodor, Reader’s Digest, Majalah Ibu Bapa, Good Housekeeping, PBS dan Esquire, antara penerbitan lain. Cari dia di blognya, OWTK.com dan di Instagram @OWTK. Jeff juga merupakan penerbit zine sastera suku tahunan, Stanchion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *