3 Sebab Anda Tidak Boleh Terlepas Pameran Bot Antarabangsa Miami 2018

Dari 15-19 Februari, beribu-ribu peminat bot dari seluruh dunia akan berkumpul di Pameran Bot Antarabangsa Miami untuk lima hari terbesar menaiki bot tahun ini. Pemilik bot yang bercita-cita tinggi dan semasa akan dapat melihat, menaiki dan membeli beribu-ribu bot generasi baharu, produk dan teknologi marin. Yayasan Perahu & Memancing Rekreasi (RBFF) dan jenama Take Me Fishing adalah penaja rasmi Pertunjukan Bot Antarabangsa Miami Progresif 2018yang berada di landasan untuk menjadi yang terbesar dalam sejarah 77 tahun acara itu.

3 Sebab untuk hadir ke #MiamiBoatShow:

1. Keseronokan Keluarga di Atas Air

Anda boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak pilihan untuk perahu yang boleh diakses dan serba boleh yang menawarkan pengalaman semua-dalam-satu untuk keseronokan keluarga dalam pertunjukan bot tahun ini. Buat pertama kalinya, Strictly Sail Miami akan melabuhkan sauh di Miami Boat Show, mencipta satu acara komprehensif dengan bot kuasa, kapal layar, bot layar, katamaran dan beribu-ribu aksesori semuanya di satu tempat. Secara keseluruhan, terdapat 1,400 bot baharu yang tersedia untuk pembelian, termasuk peningkatan pilihan kapal air yang boleh diakses dan serba boleh yang sesuai untuk bot baharu dan muda.

2. Cari Bot Memancing Idaman anda

Memancing ialah aktiviti paling popular yang dilakukan di atas bot, dan jualan bot nelayan merupakan pemacu utama momentum industri yang mampan. Semak alat peneroka bot kami untuk mengetahui tentang semua jenis bot nelayan yang ada di pasaran. Dengan cara ini, anda akan dapat menyemak semua bot nelayan air tawar dan air masin di pameran itu dan membuat keputusan termaklum tentang jenis yang terbaik untuk anda dan keluarga anda.

3. Pengalaman Baharu untuk Bot Baharu

Tidak pasti sama ada anda sudah bersedia untuk memiliki bot? Terdapat banyak cara lain untuk mengalami pemilikan bot. Pengalaman menaiki bot yang menyeronokkan, selamat dan mudah diakses adalah lebih dekat daripada yang anda fikirkan. Anda boleh menyewa bot untuk menguji perairan. Pastikan anda menyemak semua pilihan pasaran yang tersedia semasa lawatan anda di Miami Boat Show. Tidak pasti istilah berperahu yang perlu diketahui? Semak glosari bot yang berguna ini untuk mempelajari semua istilah penting bot dan maksudnya sebelum anda menonton Pertunjukan Bot Miami.

Sebelum menuju ke Pertunjukan Bot Antarabangsa Miami semak peta interaktif kami dengan tempat terbaik untuk memancing dan berperahu di semua lima puluh negeri. Anda boleh menggunakan peta untuk mencari badan air, belajar tentang spesies ikan yang anda ingin tangkap, mencari tanjakan bot, marina, kedai umpan, penjual lesen, tempat membeli peralatan dan peralatan memancing, dan banyak lagi!

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *