3 Idea Tempat Membeli Bot

Oleh itu, anda telah melihat semua orang berseronok di tasik, atau telah membaca catatan blog kami tentang pelbagai pengembaraan bot dan kini anda ingin melihat pemilikan bot. “Di mana untuk membeli bot” mungkin soalan seterusnya di fikiran anda. Terdapat beberapa sumber, tetapi ia pasti membantu jika anda tinggal di sekitar badan air yang besar.

Peniaga Bot

Jika anda mempunyai beberapa tasik atau sungai besar berdekatan, mungkin terdapat peniaga bot di sekitar juga. Mereka sepatutnya mempunyai model terkini dalam inventori dan juga mungkin hanya mempunyai bot nelayan terpakai yang anda cari tersedia, mungkin diperoleh sebagai pertukaran masuk. Bukan sahaja ini adalah tempat untuk membeli bot, tetapi peniaga bot juga biasanya mempunyai jabatan perkhidmatan sekiranya timbul sebarang isu.

Pertunjukan Bot

Acara ini mengumpulkan banyak peniaga bot. Di sini anda boleh membandingkan jenis bot, seperti bot nelayan keluarga, dan kakitangan yang berpengetahuan akan bersedia untuk menangani sebarang soalan “cara membeli bot” anda. Kadang-kadang ada bayaran untuk hadir tetapi jika anda serius mencari tempat untuk membeli bot, mempunyai begitu banyak bot di bawah satu bumbung untuk dibandingkan, ini boleh menjadi acara yang menjimatkan masa.

terpakai

Mungkin semasa dalam perjalanan ke tempat kerja, anda telah melihat sebuah bot dengan papan tanda untuk dijual. Jika anda telah membuat kerja rumah anda, menyelidik pembuatan dan model bot dan enjin, dan bertanya semua soalan bot yang betul, mungkin ini akan menjadi tempat yang baik untuk mencari kapal air dengan diskaun. Banyak bot boleh didapati dalam talian atau dalam iklan baris juga.

Juga perhatikan pelbagai acara berkaitan air. Sebagai contoh, syarikat bot kadangkala menawarkan pandu uji di sekitar kejohanan memancing berbilang hari yang besar. Ini membolehkan anda membasahi kaki anda dengan merasakan apa yang mungkin dialami oleh pemancing yang bersaing. Pekerja acara akan dapat menunjukkan anda ke arah yang betul sejauh mana untuk membeli bot nelayan, atau apa-apa jenis bot lain untuk perkara itu.

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *