3 Bot Penyelenggaraan Rendah

Bot datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Sesetengahnya direka untuk menampung bilangan penumpang yang berbeza-beza untuk memancing, pelayaran, belayar, atau juga mendayung. Semuanya bergantung pada apa yang anda cari. Dan apa yang ramai daripada kita cari adalah bot penyelenggaraan yang rendah.

Bot Penyelenggaraan Rendah

Berhampiran bahagian atas mana-mana senarai bot penyelenggaraan rendah, anda mungkin akan menemui bot jon. Ia adalah salah satu bot permulaan teratas kerana ia agak murah, lasak dan serba boleh. Walaupun ia boleh mempunyai beberapa had air yang besar, sebab lain ini biasanya merupakan salah satu bot nelayan yang paling rendah penyelenggaraan adalah kerana ia boleh dilengkapi dengan minimum hanya dengan asas. Sebagai contoh, lebih sedikit elektronik bermakna kurang pendawaian untuk dikunyah oleh tikus yang menjengkelkan. Storan mungkin boleh dicapai dengan hanya terbalik.

Tetapi bot penyelenggaraan rendah terbaik adalah bot yang kerap digunakan. Dengan penggunaan biasa, ia mendapat perhatian dan sedikit TLC. Jika ia hanya dibiarkan tanpa penutup dan lekapan jalan masuk yang kekal, ia mungkin terlepas pandang dan dengan itu, diabaikan. Apa yang mungkin pernah menjadi bot nelayan yang rendah penyelenggaraan, mungkin memerlukan pembaikan atau penggantian yang mahal.

Bot Keluarga Terbaik untuk Wang

Jika anda sedang mencari bot keluarga terbaik untuk wang, bot pontoon harus dipertimbangkan. Mereka stabil, biasanya dilengkapi dengan lebih banyak keselesaan makhluk seperti tempat duduk yang selesa, dan cukup luas untuk satu atau dua yang lebih sejuk. Jika disimpan di dalam rumah atau sekurang-kurangnya bertutup, penyelenggaraan enjin rutin mungkin semua yang diperlukan untuk jangka masa yang lama.

Terdapat bot untuk semua orang. Apabila mencari bot, pertimbangkan kegunaan utama bot. Adakah anda sedang mencari pengalaman berkayak yang lebih bebas itu? Atau adakah bot pemula ini mempunyai ruang selamat yang mencukupi untuk seisi keluarga? Walau apa pun pilihan, bot harus bersedia untuk pergi apabila cuaca dan jadual sejajar, jadi keperluan penyelenggaraan yang rendah adalah penting. Lagipun, adakah sesiapa yang pergi membeli-belah untuk bot penyelenggaraan tinggi?
Low MaintenanceBoats640x280.jpg

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *