2023 Mencari Cerah Untuk Taman Kuda Colorado

Hanya beberapa hari yang lalu, saya mengetahui bahawa Singletree Equestrian Group LLC membeli Taman Kuda Colorado. Dan hari ini Kumpulan Ekuestrian Langer menghantar e-mel yang berkongsi rancangan yang akan diadakan di Taman Kuda. Saya rasa 2023 kelihatan cerah untuk taman kuda pastinya.

Bercakap tentang masa untuk tarian gembira.

Biasanya, ini adalah apabila semua rancangan akan berakhir, tahun itu akan berakhir. Dan kemudian mereka seperti saya yang suka menonton di taman kuda perlu menunggu seperti kami sedang menunggu musim baru rancangan tv keluar (seperti Yellowstone). Tetapi tidak dengan rancangan Langer. Tidak – mereka berkongsi musim lengkap pertunjukan mereka di taman kuda untuk 2023.

Imej Daripada Pertunjukan dan Acara LEG

Jadi mari kita pecahkan semua rancangan itu?

Musim bunga 2023

Kami mempunyai beberapa rancangan pada awal musim persembahan untuk 2023.

 • Pratonton Musim Bunga Colorado 10 Mei hingga 14 Mei 2023
 • Colorado Spring Classic 17 Mei hingga 21 Mei 2023
 • Akhir Musim Bunga Colorado 24 Mei hingga 28 Mei, 2023
pertunjukan kuda

Itulah 3 rancangan untuk memulakan musim persembahan! Itu lebih banyak pertunjukan daripada Lynda dan saya pergi di Taman Kuda sepanjang musim panas tahun lalu.

Musim panas 2023

Dan di sinilah perkara menjadi SANGAT mengujakan….

 • Pratonton SIR 7 Jun hingga 11 Jun 2023
 • Musim panas di Rockies I 14 Jun hingga 18 Jun 2023
 • Musim panas di Rockies II 21 Jun hingga 25 Jun 2023
 • Rehat di Rockies 26 Jun hingga 2 Julai 2023
 • Musim panas di Rockies IIII 5 Julai hingga 9 Julai 2023
 • Musim panas di Rockies V 12 Julai hingga 16 Julai 2023
 • Musim panas di Rockies VI 19 Julai hingga 26 Julai 2023
2023 Mencari Cerah Untuk Taman Kuda Colorado

Dan anda akan perasan yang dibungkus di tengah-tengah pertunjukan kuda adalah sesuatu yang dipanggil Rest in the Rockies. Ini adalah masa untuk berehat dan meremajakan nampaknya. Mereka akan menawarkan klinik, dan aktiviti pada minggu ini. Saya sangat ingin tahu untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini!

Nampaknya saya akan mempunyai musim panas yang sangat sibuk dan penuh pertunjukan pada tahun 2023. Dan saya sangat teruja dengan perkara ini.

Tetapi kami belum selesai dengan rancangan itu. Tidak, Kumpulan Langer juga akan membawa kembali rancangan Fall pada tahun hadapan juga.

Jatuh

 • Musim luruh di Rockies I 6 September hingga 10 September 2023
 • Musim luruh di Rockies II 13 September hingga 17 September 2023
2023 Mencari Cerah Untuk Taman Kuda Colorado

Oh ya akan ada pertunjukan kuda di taman kuda tahun depan! Saya sangat teruja!

Ini jauh lebih baik, berbanding tahun 2019 apabila diumumkan bahawa taman Colorado Horse kesayangan saya telah dijual. Kumpulan Ekuestrian Singletree cukup mengagumkan untuk mendapatkan lonjakan ini sekarang. Saya suka cara mereka memaklumkan kepada semua ‘kami’ tentang kejadian di taman, dan rancangan mereka. Perubahan yang dialu-alukan untuk jualan sebelumnya.

Nantikan 2023

Dan ketika saya hampir jatuh, dan rancangan ubah suai rumah musim sejuk, saya terkena serangan bom ini. Saya sangat teruja untuk memulakan perancangan saya (dan Lynda) untuk rancangan musim panas kami pada musim panas akan datang. Saya merancang untuk pergi ke setiap persembahan, dan kemudian membawanya kembali kepada anda, di sini.

JADI bersiaplah untuk 2023 di taman kuda bersama saya. Saya tidak sabar untuk melihat apa yang mereka sediakan untuk kita. Dan saya perlu mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada Singletree Equestrian. Terima kasih kerana menyelamatkan Colorado Horse Park, dan mengekalkan kemudahan ini! Ia adalah tempat yang luar biasa untuk pertunjukan, dan juga untuk komuniti kami.

Kajian Musim Panas Di Rockies VII 2022

Topi saya bagi awak. Dan saya tidak sabar untuk melihat apa yang akan datang!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *