10 Tempat Terbaik Yang Diluluskan Ibu untuk Memancing dan Berperahu

Selepas enam minggu pengundian di seluruh negara, 10 Tempat Memancing dan Berperahu Teratas yang Diluluskan Ibu telah dipilih. Dipilih daripada senarai dengan lokasi di semua 50 negeri – senarai itu dibuat untuk ibu, oleh ibu, disediakan oleh Vamos A Pescar ™. 10 tempat untuk keluarga memancing dan bot ini adalah yang terbaik dari senarai awal, terima kasih kepada perairannya yang penuh dengan ikan dan banyak kemudahan lain untuk keluarga menikmati hari yang sempurna memancing bot.

Setiap daripada 10 tempat teratas yang diluluskan oleh ibu mempunyai kawasan permainan, tempat letak kereta yang mudah dan kemudahan berkelah, dengan air minuman dan akses bot tersedia di setiap lokasi. Dan sudah tentu, setiap tempat yang diluluskan oleh ibu penuh dengan spesies ikan yang berbeza untuk ditangkap.

Berikut ialah 10 tempat terbaik untuk memancing dan bot yang diluluskan oleh ibu di Amerika Syarikat:

1. Alaska – Eklutna Tailrace
2. Kentucky – Tasik Cumberland
3. Nebraska – Tasik Ogallala
4. Florida – Tasik Piney Z
5. Virginia Barat – Tasik Memerang Kecil
6. Arizona – Tasik Havasu
7. Iowa – Taman Negeri Tulang Belakang
8. Taman Negara California-Yosemite
9. Hawaii – Teluk Poka’i
10. Louisiana – Taman Negeri Grand Isle

Klik untuk mengembangkan imej untuk mendapatkan penerangan setiap tempat. Terdapat banyak pilihan hebat untuk dikunjungi bersama keluarga bukan sahaja semasa musim panas, tetapi sepanjang tahun.

Jika ini kali pertama anda membawa anak-anak anda memancing, cari cara yang bagus untuk melakukannya serta petua untuk memancing dan menaiki bot bersama anak-anak. Anda juga boleh mencari tempat untuk memancing dan menaiki bot bersama keluarga anda berhampiran anda dengan bantuan peta interaktif tempat memancing dan bot kami.


Anda mungkin juga berminat

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *