10 Tempat Terbaik Yang Diluluskan Ibu untuk Memancing dan Berperahu

Selepas enam minggu pengundian di seluruh negara, 10 Tempat Rasmi yang Diluluskan Ibu Teratas untuk Memancing dan Berperahu akhirnya masuk. Dipilih daripada senarai lokasi di semua 50 negeri – senarai yang dibuat untuk ibu, oleh ibu dan difasilitasi oleh Take Me Fishing™ ini 10 tempat yang mesra keluarga untuk memancing dan bot telah berjaya mengatasi yang lain, berkat perairannya yang dipenuhi ikan dan banyak kemudahan mesra keluarga yang lain.

Setiap 10 Tempat Yang Diluluskan Ibu Teratas menampilkan kawasan permainan, tempat letak kereta yang mudah dan kemudahan berkelah, dengan air selamat dan akses bot yang tersedia di setiap lokasi. Dan sudah tentu, setiap Tempat Yang Diluluskan Ibu dipenuhi dengan banyak spesies ikan yang berbeza untuk ditangkap.

Berikut ialah 10 Tempat Terbaik yang Diluluskan oleh Ibu untuk Memancing dan Berperahu di AS:

1. Alaska – Eklutna Tailrace
2. Kentucky – Tasik Cumberland
3. Nebraska – Tasik Ogallala
4. Florida – Tasik Piney Z
5. Virginia Barat – Tasik Memerang Kecil
6. Arizona – Tasik Havasu
7. Iowa – Taman Negeri Tulang Belakang
8. California – Taman Negara Yosemite
9. Hawaii – Teluk Poka’i
10. Louisiana – Taman Negeri Grand Isle

 

Klik untuk mengembangkan maklumat grafik di bawah untuk penerangan tentang setiap tempat. Terdapat banyak pilihan hebat untuk dikunjungi bukan sahaja semasa musim panas, tetapi sepanjang tahun.

Jika ini kali pertama anda membawa anak-anak anda memancing, semak cara dan petua yang bagus untuk memancing dan menaiki bot bersama anak-anak. Anda juga boleh mencari tempat untuk memancing dan menaiki bot bersama keluarga anda berhampiran anda dengan bantuan tempat interaktif kami untuk memancing dan peta bot.


Anda mungkin juga berminat

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *