10 Hadiah Memancing Krismas Teratas Yang Semua Orang Mahukan Tahun Ini

Mencari hadiah memancing Krismas yang semua orang inginkan dan perlukan tidak semestinya menjadi satu cabaran. Malah, sebenarnya sangat mudah untuk menjejaki barangan berkaitan pemancing yang boleh digunakan oleh hampir setiap nelayan.

Anda lebih baik jangan cemberut, lebih baik anda jangan menangis… senarai hadiah terbaik untuk nelayan dan nelayan wanita ini akan membantu anda membuat beberapa pilihan yang cepat dan bijak.

1. Kupon Lawatan Memancing

Hadiah memancing Krismas sehari di atas air mungkin lebih berharga daripada apa-apa di bawah pokok itu. Memandangkan jadual keluarga selalunya dipenuhi dengan janji temu dan komitmen, rancang perjalanan memancing khas yang boleh anda semua lakukan bersama. Selain itu, ini akan memberikan pemancing kegemaran anda sesuatu yang menyeronokkan untuk dinanti-nantikan sebaik sahaja kemeriahan cuti itu berlalu.

2. Hiasan bertemakan memancing

Terdapat banyak bot perhiasan memancing Krismas yang menyeronokkan yang boleh anda temui dalam talian atau di kedai barangan sukan tempatan anda. Rakan memancing anda mungkin sudah mempunyai satu atau dua perhiasan yang mengingatkan mereka tentang hobi kegemaran mereka, tetapi nampaknya wajar untuk membantu dengan menambah sumbangan baharu pada koleksi mereka. Mulakan tradisi percutian memancing Krismas dengan memberikan perhiasan bertemakan memancing yang berbeza setiap tahun.

3. Sepasang Tang Hidung Jarum

Apabila ia datang untuk memancing idea Krismas, tang hidung jarum hampir sama praktikal dan berguna yang anda boleh dapatkan. Playar tahan kakisan boleh digunakan untuk segala-galanya daripada menanggalkan cangkuk dengan cepat kepada garis pemotongan. Walaupun pemancing dalam senarai hadiah percutian anda sudah mempunyai sepasang, pasangan sandaran adalah penting dan dihargai.

4. Cangkuk Bulatan

Mata kail bulatan adalah antara hadiah terbaik untuk nelayan dan nelayan yang memancing dengan umpan hidup. Mata kail bukan sahaja boleh digunakan oleh pemancing, tetapi penggunaan mata kail bulatan khususnya akan menghasilkan kadar kemandirian yang lebih tinggi apabila mengamalkan tangkapan dan pelepasan yang betul.

5. Beg Kering

Adakah anda pernah melihat rakan atau ahli keluarga anda memasukkan kunci dan dompet mereka ke dalam beg sandwic plastik sebelum keluar ke atas air? Beg sandwic adalah untuk sandwic! Salah satu hadiah Krismas memancing terbaik yang anda boleh dapatkan pemancing ialah beg kering. Kunci, dompet, kamera, telefon bimbit… ini semua adalah barang yang kekal selamat dan kering apabila diletakkan di dalam beg kering bertutup.

6. Sisik Ikan Digital

Kenali seseorang yang nampaknya tidak pernah mempunyai jawapan konkrit apabila ditanya berapa berat tangkapan baru-baru ini? Masalah itu boleh diselesaikan dengan mudah dengan pemberian skala ikan digital. Sisik ikan digital boleh menjadikan cuti memancing Krismas lebih cerah kerana pemancing kegemaran anda akan mengetahui sama ada mereka mempunyai rekod terbaik peribadi atau negeri baharu!

7. Rak Pancing

Pemancing perlu melindungi alat menangkap ikan yang berharga dengan menyimpannya dengan betul. Jika anda melihat koleksi pancing yang disusun di sudut garaj rakan atau ahli keluarga, atau melihat beberapa batang pancing bersandar pada dinding, ini adalah petunjuk yang baik bahawa rak joran akan menjadi hadiah selamat datang untuk percutian memancing.

8. Botol Air Keluli Tahan Karat Boleh Digunakan Semula

Bantu membalikkan pengumpulan botol air plastik di lautan dan laluan air kita. Galakkan nelayan dan wanita nelayan dalam hidup anda untuk membawa botol air keluli tahan karat yang boleh diguna semula pada setiap perjalanan memancing. Bukan sahaja anda membantu alam sekitar, anda juga memberikan hadiah memancing Krismas yang hebat kepada orang tersayang. Teruskan dan hadiahkan mereka satu atau dua untuk cuti tahun ini!

9. Topi Memancing

Walaupun pada hari mendung atau mendung, anda ingin membantu memastikan pemancing kegemaran anda dilindungi daripada sinaran UV dengan memastikan mereka mempunyai topi memancing yang baik. Itulah sebabnya topi telah lama menjadi salah satu hadiah memancing terbaik untuk nelayan dan nelayan. Cari topi yang akan membantu melindungi mata dan muka mereka daripada cahaya matahari yang berlebihan. Bergantung pada tempat mereka memancing, satu yang menawarkan perlindungan daripada nyamuk dan serangga lain akan dihargai juga.

10. Barometer Memancing

Adakah penerima hadiah memancing anda benar-benar mendalami sains di sebalik kadar tangkapan yang tinggi? Jika anda mengenali seseorang yang sentiasa bertanya soalan tentang masa untuk memancing, barometer memancing mungkin merupakan pilihan yang baik. Apabila barometer meningkat, mereka boleh keluar ke atas air untuk melihat sama ada kadar tangkapan yang tinggi berkorelasi dengan peningkatan tekanan atmosfera.

Adakah anda mempunyai pemancing lain dalam senarai anda? Semak bahagian memancing air tawar atau bahagian memancing air masin untuk mendapatkan lebih banyak peralatan dan menangani idea hadiah…


Anda mungkin juga berminat

Debbie Hanson

Debbie Hanson

Debbie Hanson ialah seorang penulis luar yang memenangi anugerah, penyokong memancing sukan wanita, pemegang rekod dunia IGFA, dan pemandu air tawar yang tinggal di Florida Barat Daya. Kerja bertulis Hanson telah muncul dalam penerbitan seperti Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine, dan USA Today Hunt & Fish. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kerjanya, lawati shefishes2.com atau ikuti dia di Instagram @shefishes2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *